04.04.2018

Nova Ford gospodarska vozila

Nova generacija Ford gospodarskih vozil je zapeljala na naše ceste. Tourneo in Transit Custom 2018 sta predstavnika naslednje generacije prevoznikov in olajšata marsikatero delo ter pot.

Sta odličen dokaz, zakaj so Fordova lahka gospodarska vozila najbolj prodajana v Sloveniji in v Evropi. Drzen dizajn, praktična in prilagodljiva zasnova, popolno udobje in napredne Fordove tehnologije. Spoznajte oba in izberite tistega, ki najbolj ustreza vašim potrebam. 

------------------------------

Transit Custom 2018

Trpežen dostavnik s športnim karakterjem

Je največji furgon v svojem razredu. S široko izbiro medosnih razdalj, slogov kabin, višin strehe, motorjev in dodatnih možnosti ga lahko prilagodite vašim potrebam. Napišite s čim se ukvarjate, izpostavite svoje zahteve in oblikovali bomo vozilo Transit, ki vam bo pisano na kožo.

Želim izvedeti več o novem vozilu Transit Custom 2018

 

Tourneo Custom 2018

vrhunsko udobje za vaše poti

Ne le s svojo prostornostjo, prepričal vas bo z odlično vozno dinamiko, udobjem, vrhunskim oblikovanjem in najnaprednejšo tehnologijo. Do 9 oseb se bo z njim vozilo lahkotno in samozavestno kot z osebnim avtomobilom. Ko želite najboljše za vaše družinske člane, je novi Tourneo Custom vaša najboljša izbira.

Želim izvedeti več o novem vozilu Tourneo Custom 2018