07.05.2018

Novi Ford ECOSPORT

Mali SUV novih razsežnosti. Zmogljiv, učinkovit in inteligenten z še več stila. Vse to ponuja novi EcoSport: vozilo, ki vam bo vlilo navdušenje nad vožnjo.

Je samozavesten v vožnji

Usedite se za volan in uživajte v popolnem nadzoru. Napredni sistemi za pomoč vozniku z inteligentnim štiri kolesnim pogonom omogočajo izjemno upravljanje v vseh pogojih.

Dva v enem -  zmogljiv in učinkovit

Novi EcoSport nudi izbiro treh inovativnih in naprednih motorjev. Dva 1.0-litrska bencinska motorja s 125 KM ali 140 KM. In 1.5-litrski dizel motor, ki prinaša 100 KM in le 107 g/km CO2 emisij.

Ko praktičnost sreča pametne tehnologije

Vsak kos tehnologije je v novem EcoSport dobro premišljen in načrtovan. Z intuitivnimi glasovnimi ukazi boste upravljali vaš telefon, glasbo in navigacijo. Prav tako se lahko odločite za 8-palčni barvni zaslon na dotik. Zvočni sistem B&O z 675 W in vrhunskimi 10 zvočniki, bo skrbel za kvaliteten zvok vaše najljubše glasbe.

Varnost na najvišjem nivoju

Vaša varnost je najpomembnejša. Le-ti sistemi vključujejo elektronski sistem stabilnosti 'ESC', ki zajema: pomoč pri speljevanju v klanec (HLA), zaščito pred prevračanjem (RSC), protiblokirni zavorni sistem 'ABS' in pomoč pri zaviranju v sili (EBA). 

Poleg tega se lahko mail SUV pohvali s prednjimi, zadnjimi in kolenskimi zračnimi blazinami, kot tudi z zavesno zračno blazino. 

Odlikuje ga fleksibilnost

Pametna sestava prostora omogoča presenetljivo prostoronost. Prostor za shranjevanje povečajo zadnji sedeži, ki se lahko zložijo in razdelijo na dva dela 60/40.

Želim izvedeti več o novem vozilu Ford EcoSport 2018

Prelistajte katalog novega vozila Ford EcoSport 2018