1.9.2021

Najboljši nakup! KIA do 9.200 € popusta

Akcijska ponudba vozil, kot je še ni bilo! Omejena zaloga vozil modelnega leta 2021 na voljo takoj - odpeljite zdaj!

Kia je prejemnica nagrade za najboljše razmerje med ceno in kakovostjo na slovenskem trgu v neodvisni raziskavi trga Best Buy Award. Zato se bomo trudili še naprej in vas razvajali s kakovostjo naših vozil in zelo ugodnimi cenami. Ne spreglejte posebne akcije za vozila Kia, v kateri vam nudimo kar do 9.200 € popusta.

V spodnjem obrazcu označite model, za katerega se zanimate in nam oddajte vaše vprašanje, sporočilo, povpraševanje ali pa se prijavite na testno vožnjo. Kontaktirali vas bomo v najkrajšem možnem času.

Novi Stonic

Stonic voznike navdušuje z mišičastimi linijami, drugačnostjo, udobjem, bogatim izborom barv ter najnovejšimi varnostnimi in povezljivostnimi tehnologijami, strokovnjaki pa ga pohvalijo kot skladno oblikovanega, zmogljivega in okretnega.

Novi Sportage

Sportage, ki je med športnimi terenci sinonim za vrhunsko kakovost, je na ceste pripeljal v popolnoma novi, še izboljšani izdaji. Njegov markanten in robusten videz je sedaj še nadgrajen z drznimi oblikovalskimi elementi. 

Novi Ceed

Novi Ceed, ki ga odlikujejo dinamičen styling, inovativna tehnologija in nadgrajeno udobje, je takoj ob prihodu navdušil Evropo. V primerjalnem testu Auto Bilda je pometel s konkurenco, zaradi česar ga je revija proglasila za novo številko ena v svojem razredu.

Popolnoma novi Xceed

Če vas navdihuje iskanje novih izzivov, če vas vznemirjajo nova doživetja, če vas poganja naprej preseganje vsakdanje cone udobja, potem boste veseli drugačnega ritma novega Kia XCeeda.

Novi Rio

Drzni novi Kia Rio je zasnovan za užitke na cesti. Zložljivi zadnji sedeži in prostorna kabina nudijo vso vsestranskost, ki jo potrebujete, medtem ko vam pametne funkcije, namenjene povezljivosti, omogočajo najrazličnejše načine, na katere lahko ostanete povezani.