15.1.2024

Fiat 500 (RED) in Fiat Panda (RED): Avtomobila z rdečo nitjo solidarnosti

Fiatovi posebni izdaji ikoničnih modelov 500 in Panda nosita ime Fiat 500 (RED) ter Fiat Panda (RED). Ti dve vozili nista samo simbol sodobnega oblikovanja in napredne tehnologije, ampak tudi izraz solidarnosti in človekoljubja.

Gre za edinstveno partnerstvo z organizacijo (RED), ki se bori proti globalnim zdravstvenim krizam, kot sta AIDS in COVID-19.

Del te izjemne zgodbe lahko postanete tudi vi. Z vsakim nakupom vozila donirate Globalnemu skladu za podporo različnih vrst preprečevanja nalezljivih bolezni, zdravljenja, svetovanja, testiranja, izobraževanja in storitev oskrbe za skupnosti, ki to najbolj potrebujejo.

Zdravo okolje v vozilu

Vsa vozila Fiat Red so opremljena s posebnim kompletom (FIAT)RED Kit, ki poskrbi za bolj zdravo atmosfero v notranjosti vozila. Filtri kabine so obdelani z biocidno snovjo, ki je izjemno učinkovita (99,9% ob času obdelave) proti bakterijam in preprečuje njihovo ponovno aerosolizacijo znotraj kabine vozila.

Notranjost z mislijo na dober namen

Sedeži so oblazinjeni s črno tkanino s FIAT monogrami iz SEAQUAL® MARINE PLASTIC, rdečimi šivi in posvečenim logotipom. SEAQUAL® MARINE PLASTIC je trajnostni material, pridobljen iz morskih odpadkov, ki ga ponuja SEAQUAL INITIATIVE. 22% tkanine sedežev je iz SEAQUAL® YARN, ki vsebuje 10% SEAQUAL® MARINE PLASTIC.

Zunanji videz in tehnologija

Fiat 500 Red poudarja ikoničen videz modela 500 z rdeče pobarvano armaturno ploščo in elegantnim črnim logotipom 500. Vozilo je opremljeno tudi z multimedijskim sistemom Uconnect™ s 7-palčnim zaslonom, DAB radiem, združljivostjo z Apple CarPlay in integracijo Android Auto™.

Hibridne zmogljivosti

Fiat 500 Red in Fiat Panda Red ponujata hibridne zmogljivosti z močjo motorja 51 kW (70 KM), kar omogoča pospešek od 0 do 100 km/h v 13,8 sekunde in kombinirano porabo v ciklu WLTP med 60,1 in 61,4 mpg (l/100km). Emisije CO2 po standardu WLTP se gibljejo med 106 in 107 g/km.

Kontaktirajte nas

Za več informacij o novem Fiat 500(RED) in Fiat Panda(RED) obiščite naš salon ali pa nas kontaktirajte preko spletnega obrazca na spodnjem gumbu.

Fiat 500 (RED) in Fiat Panda (RED)