10.07.2019

Fiat Tipo Street - že za 11.990 EUR

Novi Fiat Tipo Street. Več opreme, več udobja in več sloga. 

Z LED dnevnimi lučmi, litimi platišči R16 v črni barvi, zatemnjenimi stekli, meglenkami in s petimi leti jamstva Fiat 5 Plus ga dobite po super ceni - že za 11.990 EUR.

DIZAJN

Novi Tipo Street je zasnovan, da osvoji mesto. Ustvarjen je za ljudi, ki vedo kaj želijo. Brez dvoma boste izstopali iz množice, ko boste sedeli za volanom novega Tipa Street. Po zaslugi novih litih platišč R16 v sijajno črni barvi, zatemnjenih zadnjih stekel in estetskih podrobnosti maske hladilnika, je videz modela Tipo Street še bolj drzen. Ekskluziven logotip »Street« in dnevne LED luči z meglenkami še dodatno zaokrožijo že tako popoln videz. V notranjosti pa vas razvajajo kljuke vrat v črni barvi črno-sivi sedeži in podrobnosti, ki še dodatno poudarijo močan značaj vozila.

MOTORJI

Potovati v stilu je izjemno. Ko sedete za volan novega Tipa Street pa ne le, da potujete v stilu, ampak tudi skrbite za okolje. Motorji različice Street so namreč opremljeni z Euro 6d-temp motorji, z manjšim vplivom na okolje.*

Tipo Street je na voljo na petvratni različici, z motorjem 1.4 16v 70 kW (95 KM).

SLOG IN UDOBJE

Novi dizajn Tipa Street vam ponuja vrhunsko udobje, tako za voznika, kot tudi za potnike. Slog, dovršen z različnimi podrobnostmi in dvobarvni črno-sivi sedeži vas ne pustijo ravnodušne. Tipo se lahko pohvali z največjim prostorom za noge v segmentu. Prav tako pa vas razveseli tudi velik prtljažni prostor, saj je prostora dovolj za vso opremo. Torej, kaj še čakate? Izberite popolno svobodo gibanja. Izberite novi Tipo Street.

Fotografije