24.11.2020

Kako se napiše pravilno, De Niro ali e-Niro?

De Niro in e-Niro v skupni akciji.

Kot njegov filmski soimenjak je tudi povsem električni Kia e-Niro pripravljen na vsak izziv – z dosegom do kar 455 km, prostornonotranjostjo, izjemno bogato opremo, novo tehnologijo polnjenja, 7-letno tovarniško garancijo in akcijsko ceno!

Zapeljite se tako kot De Niro s popolnoma novim e-Nirom. Samo do konca leta je lahko vaš že za 29.999 EUR*, z že vključeno subvencijo Eko sklada. E-Niro je na voljo tudi z Eko kreditom, če ste poslovni uporabnik, pa vam ob nakupu podarimo 11 kW AC električno polnilnico.

Odpeljite novo e-zvezdo! 

Komb. porabe goriva: 0 l/100km, emisije CO2: 0 g/km, emisijska stopnja: EURO 6d, emisije NOX: 0 g/km. *Cena velja za Kia e-Niro LX Edition 39,2 kWh z že upoštevano eko subvencijo Eko sklada v višini 6.000 EUR, več o pridobitvi in pogojih na www.ekosklad.si. Ob nakupu vozila poslovnim uporabnikom podarimo 11kW AC električno polnilno postajo Standard podjetja Metron (vključuje integrirani polnilni kabelj in dinamični nadzor polnjenja) v vrednosti 1.040,66 EUR (brez montaže). Cena vključuje vse dane popuste in prihranke in ne vključuje kovinske/bele barve in stroška priprave vozila. Popusti in ugodnosti se med seboj ne seštevajo. Veljavnost ponudbe: 31. 12. 2020. Ogljikov dioksid (CO2) je najpomembnejši toplogredni plin, ki povzroča globalno segrevanje. Emisije onesnaževal zunanjega zraka iz prometa pomembno prispevajo k poslabšanju kakovosti zunanjega zraka, zlasti k čezmerno povišanim koncentracijam prizemnega ozona, delcev PM10 in PM2,5 ter NOX. Pogoji garancije na voljo v garancijski knjižici vozila ali pri pooblaščenem zastopniku, tehnične karakteristike polnilne postaje v ponudbi na voljo pri pooblaščenem zastopniku vozil Kia. Za tipkarske napake ne odgovarjamo. Slike so simbolične. KMAG d.o.o., Leskoškova 2, Ljubljana