2.9.2022

Kia - totalna odprodaja vozil MY2022

Vozila MY odpeljite takoj in si zagotovite kar do 6.500 € popusta!

Vas zanima novi Stonic, novi XCeed ali popolnoma novi Sportage? Pišite nam za več informacij ali oddajte vaše povpraševanje preko spodnjega obrazca. Zagotovite si lahko kar do 6.500 eur popusta ob financiranju, izbrano vozilo iz zaloge pa odpeljete takoj.

 

Do 3.900 € popusta ob financiranju

Novi Stonic že od 13.899 €

Stonic voznike navdušuje z mišičastimi linijami, drugačnostjo, udobjem, bogatim izborom barv ter najnovejšimi varnostnimi in povezljivostnimi tehnologijami, strokovnjaki pa ga pohvalijo kot skladno oblikovanega, zmogljivega in okretnega.

 

 Do 3.200 EUR popusta

Novi XCeed že od 19.699 EUR

Novi Kia XCeed je eleganten in ekstravaganten križanec za vse, ki iščete vznemirljivo vožnjo in radi raziskujete meje mogočega. S svojim inovativnim dizajnom in okretnostjo je bil XCeed ustvarjen za premikanje meja, iskanje novih dogodivščin in spreminjanje vožnje v čisti užitek.

 

Do 6.500 € popusta ob financiranju

Popolnoma novi Sportage že od 24.199 €

Popolnoma novi Sportage izžareva samozavest in postavlja visoke standarde za vožnjo prihodnosti. Prinaša navdihujočo obliko, novo generacijo zmogljivih pogonov, svežo eleganco ter prostorno notranjost z izjemnim udobjem, vrhunskimi materiali in najsodobnejšimi tehnologijami.