13.5.2020

Nova Ford Puma

Zasnovana tako, da vam pomaga, da kar najbolje izkoristiti hiter in dinamičen tempo sodobnega življenja. Z inovativno "človeko-centrično" zasnovo, krepko zunanjostjo SUV in prefinjenim hibridnim pogonom: nova Ford Puma ne išče vaše pozornosti, ampak jo potihem zahteva.

Nova Ford Puma se je pridružila modelom, ki jim je neodvisna organizacija za preverjanje varnosti s preskusnimi trčenji Euro NCAP podelila najvišjo varnostno oceno s petimi zvezdicami.

Puma, crossover z navdihom športnih terencev, je najvišjo oceno osvojila po novih, strožjih testnih protokolih, ki so jih uvedli leta 2018.

Vožnja, ki nariše nasmešek na obraz

Z vrsto inovativnih funkcij Ford Puma poskrbi za še večje uživanje v vožnji. Mednje sodita možnost izbire voznega načina in Ford Co-Pilot360, osupljiv nabor asistenčnih tehnologij, ki med sabo sodelujejo in vam pomagajo pri pospeševanju, zaviranju in celo krmiljenju. Tako cesto pred vami pozorno spremljajo aktivni tempomat, pomoč pri preprečevanju trka in pomoč krmiljenja pri izogibanju oviri, ki vas opozarjajo na morebitne nevarnosti.

Udobje še nikoli ni bilo tako priročno

Ne le z izjemnim videzom, navdušuje tudi z dovršenostjo. Kabina Forda Puma vas obdaja z elegantno obliko in prefinjenostjo usnjenega oblazinjenja. Sprednja sedeža sta opremljena z ledveno oporo in masažno funkcijo za še višjo raven udobja. Sijajni okrasni element poskrbijo za še bolj dovršen slog. Obenem vam nabor dovršenih funkcij in inovativnih tehnologij zagotavlja popoln nadzor. Od 12,3-palčne digitalne instrumentne plošče in 8-palčnega zaslona na dotik do številnih dodatnih storitev in možnosti, ki jih zagotavljata informativno-razvedrilni sistem SYNC 3 – vsak element je zasnovan tako, da je vaša vožnja kar se da lahkotna in prijetna.

Najvišji nivo varnosti za potnike in ostale udeležence v prometu

Od opozarjanja na nevarnost naleta do pametnih sistemov, ki vam pomagajo ohraniti oprijem in stabilnost: vaša varnost je naša skrb. Zato je Ford Puma opremljena z dovršenimi asistenčnimi tehnologijami, ki pomagajo varovati vas, vašo družino in druge udeležence v prometu.

Nova FORD Puma

Zasnovana tako, da vam pomaga, da kar najbolje izkoristiti hiter in dinamičen tempo sodobnega življenja.

Z inovativno "človeko-centrično" zasnovo, krepko zunanjostjo SUV in prefinjenim hibridnim pogonom: nova Ford Puma ne išče vaše pozornosti, ampak jo potihem zahteva.
v