14.1.2021

Novi Fiat 500 Hybrid Launch edition

Ikona mestnega avtomobila prehaja na hibridni pogon.

URBANA MOBILNOST
Kot lastnik hibridnega vozila lahko brezplačno ali s posebnimi popusti vstopate v območja (v državah, kjer velja ta pogoj) omejenega prometa in zapeljete v mestna središča, kjer vam je na voljo tudi veliko parkirnih mest.

POPOLNA SVOBODA
Zaradi manjšega škodljivega vpliva hibridnih motorjev na okolje, nekatere države uvajajo ekonomske spodbude, zaradi katerih so ta vozila lahko celo cenovno dostopnejša od tistih s standardnimi motorji, na primer davčne olajšave pri nakupu hibridnih vozil.

ODDAJTE POVPRAŠEVANJE

 

TAKO MALO JE V ZRAKU
Nov hibridni motor, vgrajen v 500 in 500C, prispeva k do 20 %* zmanjšanju emisij. Enostaven za uporabo, prinaša manjšo porabo goriva in večji užitek v vožnji. Na zaslonu spremljajte prednosti hibridne tehnologije Fiat in se pripravite na čistejši zrak. Zaslon omogoča tudi prikaz nivoja izpraznjenosti baterije.

*Merjeno po standardu NEDC.

MORJE NOVOSTI
Dizajnerski primerek visoke kakovosti, ki podpira trajnost. Sedeži novega 500 in 500C Hybrid Launch Edition so izdelani iz nagrajene tkanine SEAQUAL®: inovativnih recikliranih vlaken, ki so deloma narejena iz reciklirane plastike, zbrane iz ocenov in plaž.

PRIJAVA NA TESTNO VOŽNJO

 

NOV PAKET D-FENCE ZA ČISTO OZRAČJE V VAŠEM VOZILU
Paket opreme D-fence vključuje 3 izdelke, ki pripomorejo k boljšemu počutju v vašem avtomobilu: visoko zmogljiv filter zraka v 98 % prepreči vdor onesnaženega zraka od zunaj, čistilec zraka s HEPA filtrom pomaga očistiti zrak v notranjosti, medtem ko UV žarnica uniči do 99 % bakterij na notranjih površinah.