6.3.2020

Novi Focus ST

Popolnoma novi Focus ST je najbolj zmogljiv Focus do sedaj. Na voljo z novim, še močnejšim motorjem, športnim podvozjem ST in pametnejšo tehnologijo. Prinaša izjemno dinamiko in popolno doživetje vožnje, ki ga lahko izkusite tudi sami.

Prilagodite svojo vozno izkušnjo

Novi Focus ST zagotavlja vrhunsko vozno izkušnjo. Z izbirnimi načini pogona, vključno z Normal, Slippery, Sport in Track, lahko v trenutku spremenite svojega športnega Focusa iz rafiniranega popotnika v razburljiv avto. Popolnoma uglašeno podvozje je kombinirano z neprekinjeno krmiljenim dušenjem (CCD), ki konstantno prilagaja nastavitve vzmetenja, da zagotovi izjemno kakovost in dinamiko vožnje, ne glede na pogoje. To je Focus, ki je narejen za pisto - zagotovo vas bo navdušil tudi na cesti.

Ko zmogljivost sreča vrhunski dizajn

Focus ST je zasnovan tako, da izstopa. Notranjost je oblikovana tako, da se ujema z njegovim karakterjem. Sedeži RECARO s podpisom blagovne znamke ST dopolnjuje športni volan s ploskim dnom. Aluminijasta prestavna ročica in kromirane stopalke izpopolnijo njegov športni videz. Ford SYNC 3 vam omogoča nadzor nad vsem v notranjosti od klimatske naprave, zvočnih nastavitev, do mobilnega telefona in satelitske navigacije - vse preko intuitivnega 8-palčnega barvnega zaslona na dotik ali z uporabo preprostih glasovnih ukazov*. Medtem ko zvočni sistem B&O omogoča, da lahko poslušate svojo najljubšo glasbo tako, kot si jo je zamislil avtor.

Ustvarjen da vas navduši

To je najmočnejši, najbolj odziven in najbolj vozen Focus ST, ki je bil kdajkoli izdelan. Z do 280 KM in 420 Nm navora, lahko popolnoma novi Focus ST doseže 0-100 km/h manj kot šestih sekundah. Njegova tehnologijo je bila natančno izdelana, da je vožnja pravi užitek, ne glede na to, ali ste na mestnih cestah ali na progi. In prvič v zgodovini Focusa elektronski diferencial z omejeno drsnostjo poveča nadzor in vam omogoča, da občutite vsak ovinek.

Se želite z njim zapeljati?

 

 

Ford Focus ST

v