6.9.2023

Korejska vozila SsangYong - novost v naši ponudbi

Naši družini se je pridružila nova avtomobilska znamka - SsangYong.

SsangYong je južnokorejski proizvajalec avtomobilov, ki v zadnjih letih pritegne pozornost zaradi svoje edinstvene in inovativne zasnove. S poudarkom na proizvodnji športnih terencev in križancev si SsangYong prizadeva ustvariti vozila, ki ne izgledajo le elegantno, temveč zagotavljajo tudi izjemno zmogljivost na cesti.

Ena od izstopajočih lastnosti avtomobilov SsangYong je njihova drzna in prepoznavna zunanja oblika. Za razliko od mnogih drugih proizvajalcev avtomobilov, ki se odločajo za elegantne in splošne oblike, je SsangYong sprejel bolj robustno in pustolovsko estetiko. To jih ne le loči od konkurence, ampak daje njihovim vozilom tudi značaj, ki pritegne tiste, ki želijo nekaj drugačnega.

Poleg tega je SsangYong posvečen vključevanju najnovejše tehnologije v svoje avtomobile, ki ponujajo impresivno paleto funkcij, namenjenih izboljšanju udobja in varnosti voznika. Od naprednih informacijsko-razvedrilnih sistemov z integracijo pametnega telefona do inteligentnih funkcij za pomoč vozniku, kot sta nadzor mrtvega kota in pomoč pri ohranjanju voznega pasu, si SsangYong nenehno prizadeva slediti tehnološkemu napredku.

Skratka, SsangYong je znamka, ki si zasluži priznanje za svojo predanost ustvarjanju edinstvenega dizajna in vključevanju najsodobnejše tehnologije v svoje avtomobile. Ne glede na to, ali iščete SUV ali crossover vozilo z izstopajočim slogom in najsodobnejšimi funkcijami, je SsangYong lahko prava znamka za vas, saj jo odlikuje:

  • 5 LET TOVARNIŠKE GARANCIJE

5-letna tovarniška garancija zagotavlja najbolj brezskrbno uporabo vozil in potrjuje zaupanje v njihovo neprekosljivo kakovost.

  • BREZHIBNA VARNOST

Vozila odlikujejo najboljši varnostni sistemi in izjemno trdna karoserija, zaradi česar so najvarnejša na svetu. To dokazujejo tudi najvišje ocene na zahtevnih varnostnih testiranjih Euro NCAP.

  • TEHNOLOGIJE ZA BREZSKRBNOST

Vsa vozila so opremljena z vrhunskimi tehnologijami, s katerimi ustvarjajo dobo avtonomne vožnje in omogočajo popolnoma brezskrbno vožnjo.

  • SUPERIOREN DIZAJN

Dovršen dizajn v oblikovalskem jeziku potrjuje neprekosljivo kakovost, kar zagotavlja tesno sodelovanje s prestižnim italijanskim dizajnerskim studiem Pininfarina.



KORANDO

S svojim edinstvenim slogom uteleša našo vizijo prihodnosti. Njegove prefinjene, elegantne in samosvoje linije sodijo v sam vrh avtomobilskega dizajna in navdihujejo največja svetovna oblikovalska imena.


SsangYong Korando


SsangYong popolnoma novi Torres


POPOLNOMA NOVI TORRES

Drzen, robusten, samozavesten. Torres je bil že od vsega začetka zasnovan za vašo naslednjo avanturo. S tridimenzionalnimi žarometi, dnevnimi lučmi, zadnjimi LED lučmi in prtljažnimi vrati, katerih obliko je navdihnil pokrov rezervnega kolesa, je Torres videti kot avtentičen SUV. Do zadnjega detajla.


REXTON

Z impresivnim videzom govori drzno in najglasneje izraža samozavest. Oblikovan je tako prefinjeno in zapeljivo, da na oči deluje kot magnet. Prav tako fantastično pa ga je peljati.


SsangYong Rexton


SsangYong Musso Grand


MUSSO GRAND

Musso Grand je veličasten. Zaradi več prostora za shranjevanje in največje prilagodljivosti je zdaj oblikovan še bolj dovršeno. Linije in robovi, ki so elegantnejši kot kdajkoli prej, še poudarijo lepoto tega izjemnega pick-upa, ki izžareva samozavestno mišičasto držo.

Vljudno vabljeni na obisk v naš salon, kjer si lahko ogledate razstavljena vozila, na spodnjem obrazcu pa se lahko prijavite tudi na testno vožnjo.