3.11.2022

Pripravljeni na vse razmere. Varno in v slogu

Zima je pred vrati. Z njo pa tudi vse hladnejši dnevi, daljše noči in nepredvidene razmere na cestah.

Naj vas vaše vozilo Fiat odpelje na pot varno in zanesljivo, z ustreznimi pnevmatikami in dobro pripravljeno na zimo. Naši servisni strokovnjaki vam bodo z veseljem svetovali pri nakupu novih pnevmatik ter vam jih strokovno zamenjali. Ob nakupu pnevmatik s premontažo in centriranjem prejmete tudi dodatno ugodnost: brezplačno mobilno asistenco.
Ne spreglejte tudi možnosti hitrega kredita.


 

Ugodna ponudba nakupa pnevmatik

Ne varčujte pri svoji varnosti! S hitrim potrošniškim kreditom vam pomagamo, da si lahko privoščite vse, kar potrebujete za vzdrževanje vašega vozila.

 • Zimske pnevmatike od 37,03 EUR na mesec.
 • Ob nakupu pnevmatik s premontažo in centriranjem prejmete tudi dodatno ugodnost: brezplačno mobilno asistenco. 


PONUDBA IZBRANIH PROMOCIJSKIH IZDELKOV:

 

ZIMSKO ČISTILO ZA VETROBRANSKO STEKLO 2,50 EUR

Zimsko čistilo za vetrobransko steklo je namenjeno za čiščenje in preprečevanje zmrzovanja vetrobranskega stekla do – 30 0C. Vetrobransko steklo čisti z lahkoto in ne pušča umazanih sledov. Odstranjuje tudi ostanke voska, maščob in soli. Tekočina za čiščenje in preprečevanje zmrzovanja vetrobranskega stekla je neškodljiv za okolje in ne razjeda lakov in gume.

 • 1 liter
 • Primerno do -30
 • Kataloška št. 9877

 

 

METLICE BRISALCEV

20 % POPUST NA VSE ORIGINALNE METLICE BRISALCEV, Z MENJAVO ZA SAMO 1 EUR.

Zagotovite si optimalno vidljivost v vseh vremenskih razmerah.

IZBERITE ORIGINALNE METLICE BRISALCEV

Učinkoviti brisalci so bistvenega pomena za varno vožnjo in vam zagotavljajo dobro vidljivost ceste. Zato morajo biti brisalci vedno v brezhibnem stanju, da zagotovijo optimalno vidljivost v vremenskih razmerah, kot sta dež in sneg.

Metlice brisalcev morajo pri vseh hitrostih brisanja zagotavljati enakomerno brisanje in čiščenje stekel. Zanesite se na originalne metlice brisalcev vozila Fiat, saj so zasnovane tako, da se popolnoma prilagajajo obliki in naklonu vetrobranskega stekla.

 

KORISTNI NASVETI

Čiščenje metlic brisalcev je hitro in enostavno: obe strani gumijastega profila obrišite s krpo, namočeno v detergent za razmaščevanje. Redno odstranjevanje prahu in umazanije pomaga ohranjati učinkovitost brisalcev dlje časa. Čisto vetrobransko steklo pripomore k nemotenemu teku gumijastega dela brisalcev in zagotavlja učinkovito odstranjevanje vode z vetrobranskega stekla.

 

 

Ste že član kluba zvestobe Moj Fiat?

Članstvo je popolnoma brezplačno in vam prinaša ekskluzivne ugodnosti in kasneje tudi popusti pri vzdrževanju vašega vozila.

 • prihranek do 30 % za originalne nadomestne dele,
 • prihranek do 15 % za motorna olja Petronas,
 • 3 leta garancije na nadomestne dele,
 • jamstvo FIT,
 • aktualne sezonske ponudbe,
 • ugodnosti za nakup novega vozila Fiat.