18.3.2024

Totalna odprodaja Kia aktualnega modelnega leta

Izkoristite izjemno priložnost in se prepustite udobju ter napredni tehnologiji vozil Kia! V ekskluzivni akciji vam ponujamo neverjetne popuste do 11.000 evrov na izbrane modele Kia Stonic, Ceed in Sportage.

Ne zamudite te edinstvene priložnosti, saj so vozila na voljo le do odprodaje zalog. Pohitite in si zagotovite svojega sanjskega spremljevalca na cesti po izjemno ugodni ceni!

Za lažjo odločitev in boljši vpogled v našo ponudbo lahko na spodnjem obrazcu oddate povpraševanje s podrobnostmi o modelu, ki vas zanima, in morebitnimi posebnimi željami. Lahko nas tudi pokličete na 031 395 395. Naša ekipa je tukaj, da vam pomaga z informacijami o cenah, financiranju, garanciji in vsem ostalem, kar potrebujete za miren nakup.

Ne zamudite priložnosti za odkritje, kako lahko najnovejši modeli vozil Kia izboljšajo vašo vožnjo. Oddajte povpraševanje ali nas pokličite še danes, da boste še korak bližje vozilu svojih sanj.


Kia Stonic

Popust do -4.500 €

Stonic že od 15.899 €

Novi Stonic je najbolj personalizirana Kia doslej, ki vam s prepoznavnimi linijami in bogatimi barvnimi kombinacijami pomaga izraziti individualnost. S širokim naborom vrhunskih tehnologij je tudi eden najpametnejših avtomobilov v svojem razredu. Obiščite naš salon vozil Kia in unovčite svoj dodatni popust za Stonic!

Kontaktirajte nas


Kia Ceed

Popust do -5.200 €

Ceed že od 18.499 €

Novi Ceed je vozilo, ki navdušuje z dinamično zmogljivostjo, napredno tehnologijo, nadgrajenim udobjem, prostornostjo in športno silhueto. Obiščite naš salon vozil Kia in unovčite svoj dodatni popust za Ceed!

Kontaktirajte nas


Kia Sportage

Popust do -11.000 €

Sportage že od 26.999 €

Novi Sportage izžareva samozavest in postavlja visoke standarde za vožnjo prihodnosti. Prinaša navdihujočo obliko, novo generacijo zmogljivih pogonov, svežo eleganco ter prostorno notranjost z izjemnim udobjem, vrhunskimi materiali in najsodobnejšimi tehnologijami. Obiščite naš salon vozil Kia in unovčite svoj dodatni popust za Sportage!

Kontaktirajte nas