4.10.2021

Bogata zaloga vozil na voljo takoj

Akcijska ponudba vozil KIA, kot je še ni bilo! Na voljo je bogata zaloga vozil, ki jih lahko odpeljete takoj! In to po zelo ugodnih cenah.

Ob nakupu novega vozila dobite tudi zimske pnevmatike za samo 1 €!

V spodnjem obrazcu označite model, za katerega se zanimate in nam oddajte vaše vprašanje, sporočilo, povpraševanje ali pa se prijavite na testno vožnjo. Kontaktirali vas bomo v najkrajšem možnem času.

Novi Rio

Drzni novi Kia Rio je zasnovan za užitke na cesti. Zložljivi zadnji sedeži in prostorna kabina nudijo vso vsestranskost, ki jo potrebujete, medtem ko vam pametne funkcije, namenjene povezljivosti, omogočajo najrazličnejše načine, na katere lahko ostanete povezani. 

Novi Stonic

Stonic voznike navdušuje z mišičastimi linijami, drugačnostjo, udobjem, bogatim izborom barv ter najnovejšimi varnostnimi in povezljivostnimi tehnologijami, strokovnjaki pa ga pohvalijo kot skladno oblikovanega, zmogljivega in okretnega.

Novi Ceed

Novi Ceed, ki ga odlikujejo dinamičen styling, inovativna tehnologija in nadgrajeno udobje, je takoj ob prihodu navdušil Evropo. V primerjalnem testu Auto Bilda je pometel s konkurenco, zaradi česar ga je revija proglasila za novo številko ena v svojem razredu.

Novi Ceed SW

Ceed Sportswagon nove generacije, izdelan posebej za Evropo, svoj samozavesten dizajn združuje z dinamično vožnjo ter izjemno prostornostjo – ponaša se s kar 600-listrkim prtljažnikom, ki je največji v tem avtomobilskem segmentu.

Novi Xceed

Če vas navdihuje iskanje novih izzivov, če vas vznemirjajo nova doživetja, če vas poganja naprej preseganje vsakdanje cone udobja, potem boste veseli drugačnega ritma novega Kia XCeeda.

Novi Sportage

Sportage, ki je med športnimi terenci sinonim za vrhunsko kakovost, je na ceste pripeljal v popolnoma novi, še izboljšani izdaji. Njegov markanten in robusten videz je sedaj še nadgrajen z drznimi oblikovalskimi elementi.