14.4.2022

Zapeljite v pomlad pripravljeni

Zapeljite v toplejše dni pripravljeni. Redno vzdrževanje vozila pripomore k njegovi optimalni zmogljivosti in ohranja njegovo vrednost. Vzdržujte svojega jeklenega konjička Fiat v odlični kondiciji z letnim servisom in uživajte poletje brez skrbi.

 

DO NOVIH PNEVMATIK S FINANCIRANJEM

Ne oklevajte pri svoji varnosti! S hitrim potrošniškim kreditom si lahko privoščite vse, kar je nujno za varno vozilo, že sedaj.

Naši serviserji vam bodo strokovno svetovali pri nakupu novih pnevmatik in vam jih tudi zamenjali. Ob nakupu pnevmatik s premontažo in centriranjem prejmete tudi dodatno ugodnost: brezplačno mobilno asistenco**.

LETNE PNEVMATIKE
ŽE OD 36,99 EUR* NA MESEC!
MOBILNA ASISTENCA**
Ob nakupu pnevmatik ter opravljeni premontaži s
centriranjem, prejmete brezplačno mobilno asistenco.

 

* Vrednost predmeta financiranja znaša 400,00 EUR. Število obrokov je 12. Mesečni obrok znaša 36,99 EUR. Letna kreditna obrestna mera znaša 8 %. Strošek odobritve (10,00 EUR) in zavarovanje terjatev (16,38 EUR) sta porazdeljena med obroke. Skupni znesek za plačilo znaša 443,92 EUR. Efektivna obrestna mera znaša 21,29 % na dan 17.03.2022. EOM je izračunana na podlagi zneska in trajanja kredita, stroškov odobritve, zavarovanja terjatev in trenutne veljavne obrestne mere. Morebitni dodatni stroški, ki nastanejo v primeru, da stranka ne izpolnjuje pogodbe, niso vključeni v izračun EOM.

** Za podrobnosti Mobilne asistence nas kontaktirajte tukaj ali obiščite spletno stran https://www.fiat.si/asistenca-fiat/. Ponudba velja do 31.08.2022.

 


 

ZAKAJ NI VSEENO, KJE OPRAVITE MENJAVO PNEVMATIK?

Pooblaščena servisna mreža Fiat je opremljena z najsodobnejšo opremo za menjavo pnevmatik.
Usposobljeni servisni strokovnjaki so seznanjeni z zadnjimi tehnološkimi spremembami in poznajo vaše vozilo.
Izbirate lahko med pnevmatikami različnih znamk.

 


 

PAKETI ZA VZDRŽEVANJE »KLIMATSKE NAPRAVE«

Se vam je že zgodilo, da je ob zagonu motorja vašega avtomobila v vas pihal le topel zrak in ste zaznali neprijeten zatohel vonj? Izognite se neprijetni situaciji in svoje vozilo pravočasno naročite na pregled pri svojem pooblaščenem servisu.

Klimatska naprava je pomemben element udobja, zato smo za vas pripravili UGODNE PAKETE:

PAKET A PAKET B PAKET C PAKET D
9,99 € z DDV 37,00 € z DDV 47,00 € z DDV 57,00 € z DDV
Vizualni pregled klimatskega sistema, Vizualni pregled klimatskega sistema, Vizualni pregled klimatskega sistema, Vizualni pregled klimatskega sistema,
pregled filtra kabinskega prostora, pregled filtra kabinskega prostora, pregled filtra kabinskega prostora, pregled filtra kabinskega prostora,
kontrola tlaka hladilnega plina, kontrola tlaka hladilnega plina, kontrola tlaka hladilnega plina, kontrola tlaka hladilnega plina,
merjenje temperature vpihanega zraka v kabino. merjenje temperature vpihanega zraka v kabino. merjenje temperature vpihanega zraka v kabino. merjenje temperature vpihanega zraka v kabino.
/ dezinfekcija zračnih poti (čistilo vključeno). / dezinfekcija zračnih poti z demontažo filtra (čistilo vključeno),
/ / storitev polnjenja klimatske naprave s hladilnim plinom.*** storitev polnjenja klimatske naprave s hladilnim plinom.***

 

* Hladilni plin se glede na vrsto (R1234yf ali R134a) in dejansko porabo obračuna ločeno in ni vključen v ceno paketa. Cena hladilnega plina je na voljo pri vašem izbranem pooblaščenem serviserju.
Vse cene so v evrih z vključenim 22-odstotnim DDV. Ponudba velja do 31.08.2022 oziroma do razprodaje zalog. Ponudba velja le za navedeno storitev in material. Pridržujemo si pravico do morebitnih sprememb in napak pri specifikaciji paketov.
Navedene cene paketov so izračunane na podlagi uporabe originalnih nadomestnih delov. Pridržujemo si pravico do spremembe cen, ki se lahko spreminjajo glede na model vozila in tip motorja. Slike so simbolične. Za podrobnejše informacije se obrnite na pooblaščenega serviserja s seznama.

 


 

IZDELKI V AKCIJI

Že planirate pomladne in poletne pustolovščine?
Da ne boste potrebovali izbirati kaj vzamete s seboj, si vlečno kljuko za avto namestite že zdaj.

 

VLEČNE KLJUKE

Vlečna kljuka s 3-letno garancijo
10 %* popust in praktično darilo ob vsakem nakupu.

 

NOSILEC ZA DVE KOLESI

Kataloška številka 50902782
OD 494,10 €

 

 

 

Jasno vidni… prihranki.

Poskrbite za optimalno vidljivost z uporabo letnega čistila za vetrobransko steklo.

 

LETNO ČISTILO MOPAR 1L

Kataloška številka 9876
LE ZA 1,59€

Mopar® je priznana blagovna znamka, ki svojim strankam ponuja le najboljše izdelke in storitve. Vaš avtomobil poznamo najbolje in vam zato že od leta 1937 nudimo najkakovostnejše servisne storitve ter originalne nadomestne dele za vaš avtomobil.

 

 

POSTANITE ČLAN KLUBA MOJ FIAT

Da bo vzdrževanje vašega avtomobila vedno enostavno, se včlanite v klub zvestobe Moj Fiat in odkrijte ponudbe in ugodnosti prilagojene za vaše vozilo.
Članstvo v klubu zvestobe Moj Fiat je popolnoma brezplačno, vse, kar morate storiti, je izpolniti obrazec preko spleta ali pri pooblaščenih serviserjih.

 


 

NAROČILO NA SERVIS

Prosimo vas, da za prijavo na servis izpolnete obrazec na spodnji povezavi.

Kontaktirali vas bomo v najkrajšem možnem času in dogovorili se bomo o podrobnostih.

NAROČILO NA SERVIS